Vad är KeyPortal?

Det är inte lätt att förstå sig på allt i de snabbt växande teknologierna så därför vill vi i detta avsnitt förklara lite kort vad det är för tjänst vi faktiskt säljer. KeyPortal är tredje generationens plattform. Det är ett begripligt, enkelt sätt att visualisera data insamlat från sensorer. En samlad plats tillgänglig på dator och mobil, antingen för egen kontroll, uppföljning eller tilldelat ansvar. Det kan röra sig om insamling från exempelvis temperatursensorer, fuktsensorer, vatten- & avloppssensorer eller läckagesensorer. Antingen insamlat via våra insamlingsenheter (ström- eller batteridrivna) eller direkt från kundens befintliga system om möjligt. Det skulle kunna vara data från i princip vad som helst.
Enkelt
Samlat
Tillgängligt

Tankövervakning är inte allt vi gör men vi är väldigt bra på det!

Vill du spara 25-40% genom effektiv tankövervakning och avancerad logistikstyrning? Frågan behöver inget svar, självklart vill alla det. Vi på Top Fuel gör det möjligt! Vi är pionjärer inom tank- och cisternövervakning och vi kan erbjuda lösningar som omgående leder till ökad lönsamhet, bättre försäljning och ett förbättrat resultat. Glöm tomma tankar, akutleveranser, halvfulla tankbilar, missade faktureringar, fel fraktsedlar och annat som leder till onödiga kostnader, och kanske till och med kundförluster. Med Top Fuels tjänster och produkter öppnas nya dörrar till oanade möjligheter att öka din egen servicegrad, och bli en ännu viktigare leverantör till dina egna kunder.
FLEST ÅR I BRANSCHEN
Vi är bäst på marknaden på det vi gör. Vi kan det eftersom vi har funnits längst och vet vilka åtgärder som är de mest effektiva. Vi kan det eftersom vi har byggt upp ett nätverk av partners som tillsammans med oss garanterar att den lösning du investerar i fungerar på årets alla månader, veckor, dagar och timmar.
TJÄNSTER
Projektledning, programvaru- och hårdvaruutveckling, driftsättning och kontinuerlig drift, som inkluderar service och underhåll, är grunden till avancerad logistikstyrning.
MER ÄN BARA PRODUKTER
Top Fuels produkter är standard inom området för telemetri. Internet, GSM och GPRS gör det möjligt att skräddarsy lösningar för avancerad nivåkontroll i realtid. Det vi erbjuder är däremot mer än en vanlig tankpejl.

Nyheter

Se alla våra inlägg!
Utlastad volym/månad (Kg)
Hanterade ordrar/månad
Antal lastade lastbilar/månad

Kontakta oss

Så återkommer vi inom kort!
Adress
Vikingavägen 17B SE-133 33 Saltsjöbaden
Kundsupport
E-post: support@top-fuel.se Telefon: +46 (0)8 716 03 03