Vårt nya webbgränssnitt är nu uppe för alla våra kunder att nyttja. Har ni frågor eller funderingar är det bara att höra av er till oss så hjälper vi dig! Är du kund och saknar inloggning är det bara att höra av dig via kontaktformuläret!

Vad är KeyPortal?

Det är inte lätt att förstå sig på allt i de snabbt växande teknologierna så därför vill vi i detta avsnitt förklara lite kort vad det är för tjänst vi faktiskt säljer.

KeyPortal är tredje generationens plattform. Det är ett begripligt, enkelt sätt att visualisera data insamlat från sensorer. En samlad plats tillgänglig på dator och mobil, antingen för egen kontroll, uppföljning eller tilldelat ansvar.

Det kan röra sig om insamling från exempelvis temperatursensorer, fuktsensorer, vatten- & avloppssensorer eller läckagesensorer. Antingen insamlat via våra insamlingsenheter (ström- eller batteridrivna) eller direkt från kundens befintliga system om möjligt.

Data ska vara enkelt, samlat och tillgängligt!

I exemplen som följer är det data från tankar och cisterner fyllda med olika bränslen eller fasta material. Men som nämnt så skulle det kunna vara data från i princip vad som helst. 

Resterande info-filmerna om KeyPortal

Överblick
Pop-Up
Admin
Skapa användare

* Fler filmer kommer inom kort